Parkeerboete

Onterechte Naheffingsaanslag Parkeerbelasting? Wij Staan Voor Je Klaar!
Parkeerboete ontvangen? Dit gebeurt wanneer je niet, of te weinig, parkeergeld hebt betaald. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over deze boete. Ontdek of een parkeerboete aanvechten zinvol is in jouw situatie.

Wanneer geldt een naheffingsaanslag?
Een naheffingsaanslag kan alleen worden opgelegd als je onvoldoende parkeergeld hebt betaald. Het bedrag dat je had moeten betalen, wordt dan achteraf geïnd, met daarbovenop een boete. Een parkeerboete bedraagt meestal rond de €60, omdat dit het wettelijke maximumbedrag is.

Waarom een parkeerboete bezwaar maken?

Bezwaar maken tegen een parkeerboete heeft zin als je kunt aantonen dat je voldoende parkeergeld hebt betaald aan de juiste gemeente. Het maakt niet uit of je in de juiste zone hebt geparkeerd of het juiste kenteken hebt ingevoerd. Als een van de volgende situaties op jouw parkeerboete van toepassing is, staan wij klaar om je te helpen:

• Je hebt per ongeluk het verkeerde kenteken ingevoerd.
• Je hebt in de verkeerde zone betaald.
• Je kreeg een boete tijdens het betalen bij de automaat.
• Jouw auto stond niet op een parkeerplaats.
• Het parkeerkaartje lag niet zichtbaar achter de voorruit, maar je hebt het kaartje nog.
• Je hebt een parkeervergunning of een bezoekerskaart.
Dien nu je zaak in bij Meesterboete.nl en krijg je recht terug!

Is jouw naheffingsaanslag parkeerbelasting onterecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de ervaring en expertise om je te ondersteunen bij het terugvorderen van je recht en het aanvechten van onterechte parkeerboetes. Dien vandaag nog je zaak in bij Meesterboete.nl Laat ons voor je opkomen en je parkeerboete aanvechten!

Parkeerboete aanvechten?

* De behandeltermijn kan tot 26 weken in beslag nemen. (bij naheffingsaanslagen parkeerbelasting tot het eind van het jaar) Tijdens deze periode heb je uitstel van betaling van je mulderboete;

Dit zeggen onze klanten

Johannes Yance
Lees verder
Super ! Boete opgestuurd en snel geregeld 👍
Sean
Lees verder
Altijd het proberen waard, snelle afhandeling en kans op succes.
Ivo Salden
Lees verder
Snelle vakkundig hulp en met resultaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.