Bestuurlijke boete

Bestuurlijke Boetes van de Gemeente: Jouw Rechten en Bescherming Heb je een bestuurlijke boete ontvangen van je gemeente? Deze boetes vallen onder de Algemene Wet Bestuursrecht en kunnen variëren van overtredingen van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) tot afvaltoerisme, illegale dumping en andere overtredingen. Hier ontdek je jouw rechten en hoe je deze kunt gebruiken om jezelf te beschermen tegen onterechte boetes.

Waarom Krijg je een Bestuurlijke Boete?
Er zijn meerdere redenen waarvoor je een bestuurlijke boete van de gemeente kunt ontvangen. Enkele veelvoorkomende overtredingen omvatten:
• Overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV): Dit kan variëren van parkeerovertredingen tot geluidsoverlast of wildplassen.
• Afvaltoerisme: Onjuiste verwijdering van afval, zoals het dumpen van vuilnis buiten daarvoor bestemde gebieden.
• Illegale dumping: Het achterlaten van afval op openbare plaatsen, waaronder stortplaatsen, zonder de vereiste toestemming.

Jouw Rechten en Bescherming
Onder de Algemene Wet Bestuursrecht heb je als belanghebbende verschillende rechten om jezelf te beschermen tegen onterechte bestuurlijke boetes. Dit omvat het recht om gehoord te worden, bewijs te leveren en bezwaar te maken tegen de boete. Het is van essentieel belang om je rechten te begrijpen en te benutten om een eerlijke behandeling te waarborgen.

Neem Contact met Ons Op
Heb je een bestuurlijke boete van je gemeente ontvangen en ben je van mening dat deze onterecht is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de expertise om je te ondersteunen bij het beschermen van je rechten en het aanvechten van ongerechtvaardigde boetes. Laat ons je helpen bij het verdedigen van jouw zaak.

Zo werkt het.

* De behandeltermijn kan tot 26 weken in beslag nemen. (bij naheffingsaanslagen parkeerbelasting tot het eind van het jaar) Tijdens deze periode heb je uitstel van betaling van je mulderboete;

Dit zeggen onze klanten

Johannes Yance
Lees verder
Super ! Boete opgestuurd en snel geregeld 👍
Sean
Lees verder
Altijd het proberen waard, snelle afhandeling en kans op succes.
Ivo Salden
Lees verder
Snelle vakkundig hulp en met resultaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.