Ingenomen Rijbewijs

Als je rijbewijs is ingevorderd door de politie, begrijpen we dat je zo snel mogelijk weer achter het stuur wilt zitten.

In dergelijke situaties ben je meestal je rijbewijs voor een periode van 2 tot 4 maanden kwijt. De exacte duur hangt af van verschillende factoren, zoals de snelheid waarmee je rijbewijs eerder is ingevorderd en de specifieke omstandigheden van je zaak.

Een manier om je rijbewijs terug te krijgen terwijl de onderliggende strafzaak nog loopt, is door een klaagschrift in te dienen bij de rechtbank. Dit is echter geen alledaagse juridische procedure, en daarom staan wij voor je klaar. Bij Meesterboete hebben we ruime ervaring in het indienen van klaagschriften in vergelijkbare zaken. We nemen je de juridische rompslomp uit handen en zorgen ervoor dat je de best mogelijke kans hebt om je rijbewijs terug te krijgen.

Bij het indienen van een klaagschrift is het van essentieel belang om rekening te houden met de specifieke omstandigheden waarop de officier van justitie en de rechter letten bij de beslissing om je rijbewijs al dan niet terug te geven. Ons team bij Meesterboete heeft gedegen kennis van deze factoren en kan je helpen om een sterk klaagschrift op te stellen dat je kansen op succes vergroot.
Wanneer je rijbewijs is ingevorderd, kun je bij Meesterboete doorgaans rekenen op een snelle afhandeling. We streven ernaar om je rijbewijs binnen 2 tot 3 weken terug te krijgen. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, en we werken met toewijding om de zaak snel en efficiënt af te handelen.

De kosten voor onze diensten bedragen €247,93 exclusief btw of €300,- inclusief btw. Dit omvat het indienen van het klaagschrift, juridische vertegenwoordiging en alle benodigde stappen om je rijbewijs terug te krijgen.

Kortom, bij Meesterboete begrijpen we de urgentie van het terugkrijgen van je rijbewijs en bieden we professionele juridische bijstand om dit proces soepel te laten verlopen.

Zo werkt het.

* De behandeltermijn kan tot 26 weken in beslag nemen. (bij naheffingsaanslagen parkeerbelasting tot het eind van het jaar) Tijdens deze periode heb je uitstel van betaling van je mulderboete;

Dit zeggen onze klanten

Johannes Yance
Lees verder
Super ! Boete opgestuurd en snel geregeld 👍
Sean
Lees verder
Altijd het proberen waard, snelle afhandeling en kans op succes.
Ivo Salden
Lees verder
Snelle vakkundig hulp en met resultaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.