Telefoon vasthouden

Betrapt op Vasthouden van een Mobiel Elektronisch Apparaat (Feitcode R545)? Wij Helpen je! Heb je een boete ontvangen voor het vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat tijdens het autorijden? Dit kan gebeuren wanneer je tijdens het rijden je mobiele telefoon of ander elektronisch apparaat in de hand hebt. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over deze overtreding en hoe je kunt bepalen of het zinvol is om bezwaar te maken.

Wat houdt Feitcode R545 in?
Feitcode R545 wordt opgelegd wanneer je betrapt wordt op het vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat terwijl je aan het rijden bent. Dit omvat situaties waarin je je telefoon vasthoudt om te bellen, te sms’en of andere functies te gebruiken tijdens het rijden. De boete kan variëren afhankelijk van de ernst van de overtreding.

Wanneer heeft het zin om een boete aan te vechten?
Het heeft altijd zin om een boete voor Feitcode R545 in te dienen bij Meesterboete.nl. Onze dienst is geheel gratis; als we de zaak winnen, betaalt de staat de kosten. Zelfs als we de zaak verliezen, brengen we je niets in rekening. Door je zaak aan ons uit handen te geven, bespaar je tijd en kopzorgen. Je laat ervaren juridische experts naar je zaak kijken.

Diverse Redenen om Bezwaar te Maken
De redenen waarom deze boete onterecht kan zijn, zijn heel divers. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de bestuurder niet staande is gehouden, of dat het dossier onvoldoende toereikend is om de gedraging vast te stellen. Wat jouw specifieke situatie ook is, wij zijn hier om je bij te staan.

Dien nu je zaak in bij Meesterboete.nl en krijg je recht terug!
Is jouw boete voor Feitcode R545 onterecht of wil je bezwaar maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben de ervaring en expertise om je te ondersteunen bij het aanvechten van dergelijke boetes. Dien vandaag nog je zaak in bij Meesterboete.nl en laat ons voor je opkomen!
Dien je zaak in voor Feitcode R545
Heb je een boete ontvangen voor Feitcode R545? Dien je zaak nu bij ons in, en wij zullen je helpen om je recht te krijgen.

Zo werkt het.

* De behandeltermijn kan tot 26 weken in beslag nemen. (bij naheffingsaanslagen parkeerbelasting tot het eind van het jaar) Tijdens deze periode heb je uitstel van betaling van je mulderboete;

Dit zeggen onze klanten

Johannes Yance
Lees verder
Super ! Boete opgestuurd en snel geregeld 👍
Sean
Lees verder
Altijd het proberen waard, snelle afhandeling en kans op succes.
Ivo Salden
Lees verder
Snelle vakkundig hulp en met resultaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.