Redelijke termijn

Bij Meesterboete begrijpen we dat het indienen van bezwaar tegen een boete soms tijd en geduld vergt. Goed nieuws: kantonrechters geven nu korting op de Mulderboete bij procedures die langer dan 3 jaar duren. Ontdek hoe Meesterboete je kan ondersteunen om een lagere boete te krijgen en hoe onze expertise je zaak kracht bijzet.

Waarom Kiezen voor Meesterboete:
Professioneel Advies: Ons team van ervaren professionals heeft diepgaande kennis van boetezaken. We bieden deskundig advies en begeleiding gedurende het gehele proces.

Redelijke Termijn: Volgens Artikel 6 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens moet een rechter binnen een redelijke termijn beslissen. Bij Meesterboete onderzoeken we of deze termijn is overschreden en gaan we voor jou op zoek naar een korting.

Resultaatgericht: Ons doel is om het beste resultaat voor jou te behalen. Als de procedure onnodig lang heeft geduurd, werken we aan het verkrijgen van een korting op je boete, of zelfs volledige vrijstelling.

Hoe Werkt het:
Procedureduur: Als de procedure langer dan 3 jaar heeft geduurd sinds de gedraging, kom je mogelijk in aanmerking voor een korting op je boete.
• Korting van 50%: Is de procedure al 3 jaar aan de gang? Diverse kantonrechters passen nu een korting van 50% toe op de boete.
• Korting van 100%: Bij een procedureduur van 4 jaar passen verscheidene kantonrechters een
korting van 100% toe. Dit betekent dat de boete tot nul wordt verminderd, afgezien van administratiekosten.
Kies voor Meesterboete:
Heb je een Mulderboete en wil je gebruikmaken van deze nieuwe kortingsoptie? Meesterboete staat voor je klaar. Ons gespecialiseerde team zal jouw zaak zorgvuldig analyseren, de procedureduur beoordelen en indien van toepassing een krachtig bezwaar indienen om de boete te verlagen of zelfs te laten vervallen.

Gratis Bezwaar met Meesterboete:
Bij Meesterboete geloven we in gerechtigheid en het beschermen van jouw rechten. We bieden onze diensten kosteloos aan en zijn er altijd om je vragen te beantwoorden. Zelfs als je al een deel van de procedure hebt doorlopen, kunnen we je op elk moment bijstaan.
Kies voor Meesterboete om je boete aan te vechten en mogelijk aanzienlijke korting te krijgen. Dien vandaag je boete nog in. Samen werken we aan een positieve uitkomst voor jouw zaak.

Zo werkt het.

* De behandeltermijn kan tot 26 weken in beslag nemen. (bij naheffingsaanslagen parkeerbelasting tot het eind van het jaar) Tijdens deze periode heb je uitstel van betaling van je mulderboete;

Dit zeggen onze klanten

Johannes Yance
Lees verder
Super ! Boete opgestuurd en snel geregeld 👍
Sean
Lees verder
Altijd het proberen waard, snelle afhandeling en kans op succes.
Ivo Salden
Lees verder
Snelle vakkundig hulp en met resultaat. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.