Boete Oostzaan

Gemeente Oostzaan's Boeteblunder: Laat je niet kisten!

Heb je een boete ontvangen voor het overtreden van een geslotenverklaring in Oostzaan? Goed nieuws! 

De kantonrechter van de rechtbank Noord-Holland heeft recentelijk geoordeeld dat de gemeente Oostzaan helemaal niet bevoegd is om jou voor deze overtreding te beboeten. Volgens de rechter zijn de regels die zij gebruiken, zoals artikel 2:47b van de APV en de bijbehorende bepaling in de Verordening bestuurlijke boete, onverbindend en dus ongeldig voor handhaving.

Bij Meesterboete hebben we al vele bezwaar- en beroepsprocedures tegen de gemeente Oostzaan succesvol afgerond. Het lijkt er sterk op dat al deze boetes binnenkort zullen worden vernietigd.

Volgens recente berichten kan deze fout de gemeente een financiële tegenvaller van zo’n half miljoen euro kosten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet jouw zorg. Het gaat hier om geld dat ten onrechte uit jouw portemonnee is gehaald.

Heb jij ook zo’n boete ontvangen van Oostzaan? Waar wacht je dan nog op? Klik hieronder en laat Meesterboete je zaak kosteloos regelen.

Houd er rekening mee dat je binnen 6 weken actie moet ondernemen. Is je boete ouder dan dat? Geen probleem, neem contact met ons op via het contactformulier en we helpen je graag verder.