Meesterboete

Home     Boete Indienen   Strafbeschikking    Rijbewijs ingenomen      Contact

Wist je dat... Veel boetes onterecht zijn?

De juristen van Meesterboete vechten al een aantal jaar verkeersboetes aan. Als de officier van justitie mogen geloven dan zijn alle boetes terecht. Jaarlijks worden er 8 tot 9 miljoen verkeersboetes opgelegd. Meesterboete heeft een winstpercentage van 1 op de 3. Dat betekent dat van die miljoenen boetes ook miljoenen boetes onterecht zijn. 

achter fade

Jurist Debije: “Onder al die verkeersboetes en flits- foto’s schuilen zó veel regels die mensen helemaal niet kennen. Daardoor zijn ook veel boetes aan te vechten waar voor de leek op het eerste oog niks tegenin te brengen lijkt.” Debije durft dan ook de stelling aan dat heel veel mensen nu keurig verkeersboetes betalen die juristen als hij eenvoudig ‘vernietigd’ kunnen krijgen. En dan gaat het bij elkaar om vele, vele duizenden euro’s aan aanvechtbare boetes. – Max Magazine – 3 januari 2023

Wilt u een professioneel bezwaarschrift tegen uw verkeersboete? Dien uw zaak kosteloos in en onze juristen gaan direct voor u aan de slag. Meesterboete vecht deze boetes aan op basis van no cure, no pay. Wij brengen geen kosten bij u in rekening als we de zaak verliezen. Winnen we de zaak? Dan betaalt de overheid onze kosten. U als klant betaalt nooit iets aan ons voor het aanvechten van een mulderboete of parkeerboete. 

Ontwikkelingen in de WAHV

25 procent matiging van het sanctiebedrag als bezwaarmaker in de fase van bezwaar niet gehoord is door de officier van justitie. 

Lees meer

Officier en rechter laten zaken extra lang op de plank liggen. 

Lees meer

Wegsleepboetes zijn niet altijd terecht. 

Lees meer

R602 Boetes voor het Negeren van een Rood Verkeerslicht: Wat je moet weten

Lees meer

WOK- Melding aanvechten. Wat je moet weten:

Lees meer

Matiging voor boetes die te lang op de plank liggen. 

Lees meer